WEBDEVELOPMENT


Of u nou hulp nodig heeft bij een WordPress-installatie, een eenvoudige website wenst óf een volledig op maat ontwikkelde geavanceerde website of webshop wilt laten ontwikkelen: bij ons bent u altijd aan het juiste adres!

ONZE DESKUNDIGHEID - Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van Webdevelopment kunnen we u snel op weg helpen en u desgewenst volledig maatwerk leveren om een eindresultaat te bereiken dat volledig aan uw wensen voldoet.
  • HULP BIJ UW BESTAANDE WEBSITE

    U heeft al een bestaande website maar deze komt niet goed uit de verf, trekt te weinig bezoekers, is langzaam, functioneert niet goed of mist essentiële onderdelen die op maat ontwikkeld moeten worden? Bent u zelf aan de slag gegaan en loopt u vast tijdens het ontwikkelen van een eigen website, het opzetten van een webshop of het installeren van bijvoorbeeld WordPress? Geen nood!

    Wanneer u een begin heeft gemaakt met een eigen website maar niet verder komt, helpen wij u graag verder op weg. Leg de situatie aan ons voor en we gaan samen met u het door u onmogelijk geachte doel bereiken! We zorgen ervoor dat binnen afzienbare tijd alsnog het door u gewenste eindresultaat wordt bereikt.

  • EEN NIEUWE WEBSITE DOOR ONS LATEN ONTWIKKELEN

    U heeft een wens: een eigen website. Laat ons die wens vervullen! We zijn in staat om uw creatieve ideeën om te zetten in werkende producten. Of het nou gaat om de presentatie van uw bedrijf op internet of een nieuwe webshop, we zullen in samenspraak met ú een volledig op maat gemaakte website ontwikkelen.

    Er ontstaat veelal een spectaculair en geavanceerd eindresultaat dat ondanks de complexiteit ervan eenvoudig te beheren, te onderhouden en uit te breiden is. Dit is te danken aan het feit dat wij websites vanaf de grond af aan op maat ontwikkelen in plaats van gebruik te maken van bestaande systemen van derden.

DOOR ONS GEBRUIKTE TECHNIEKEN

Wij ontwikkelen websites en webshops vanaf de grond af aan, voor een betrouwbaar en beheersbaar eindresultaat. Hiervoor maken wij gebruik van onder andere de volgende programmeertechnieken:

Client side technieken

HTML5
CSS
Javascript
JQuery
AJAX / XHR

Mobirise

Server side technieken

PHP
MySQL
Linux shell scripting
JSON
XML

GEAVANCEERDE TECHNIEK - Moderne technieken vormen op dit moment de basis voor een professionele website op het internet. Wij kunnen lezen en schrijven met deze technieken waardoor we snel en efficiënt naar uw wensen kunnen ontwikkelen. We zijn in staat om de verschillende technieken feilloos met elkaar te combineren waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

TOEGANKELIJKHEID - Een belangrijke eigenschap van een goede website is dat hij toegankelijk is. Dit betekent dat bezoekers op ieder moment, vanaf iedere locatie uw website moeten kunnen bereiken. De websites die wij ontwikkelen zijn zonder problemen te bekijken op smartphones, tablets, laptops en desktop-computers. De officiële benaming hiervoor is Responsive Webdesign.

Mobirise
Mobirise

TECHNISCHE VEREISTEN - Wanneer u een website door ons heeft laten ontwikkelen dan kunt u er voor kiezen om de webhosting door derden te laten verzorgen. Zaken waar u dan tegen aanloopt zijn domeinnaamregistratie, de jaarlijkse verlenging hiervan en het onderbrengen van uw website op een server die aan de juiste technische eisen moet voldoen.

U kunt ons al die zorgen uit handen laten nemen. Tegen een kleine jaarlijkse vergoeding brengen wij uw website veilig onder op onze internetservers. Tevens zijn dan de ontwikkelde software en de benodigde hardware exact op elkaar afgestemd wat resulteert in een betere gebruikservaring. Eventuele technische problemen kunnen door ons snel en accuraat worden opgelost.

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP:
klik hier

Copyright ©2001- Stokkink Interactive Media