UW EIGEN WEBWINKEL?

U heeft een fysieke winkel en u wilt uw markt uitbreiden naar het internet? Of u wilt zich volledig gaan richten op e-commerce en producten online gaan verkopen? Wij helpen u graag met het opzetten van een eigen webshop!

Een webwinkel moet uw identiteit uitstralen

Er zijn inmiddels tal van kant-en-klare oplossingen te vinden waarmee u snel en eenvoudig uw producten online kunt aanbieden. Denk hierbij aan Marktplaats, EBay en een scala aan webshop-systemen waarop u een abonnement moet afsluiten. Maar geen van deze systemen stelt u in staat om uniek te zijn en uzelf volledig te profileren op het “grote internet”. Alleen met een eigen, unieke webwinkel zult u met kop en schouders boven uw concurrenten uitsteken.

Wij kunnen ervoor zorgen dat u uw eigen plek op internet heeft waar uw klanten zich vertrouwd voelen en graag hun aankopen doen. Uw webshop zal volledig de identiteit van uw onderneming uitstralen en een geliefde thuisbasis vormen voor uw klanten.
Wettelijke eisen en webwinkel keurmerken

Uiteraard voldoet de door ons ontwikkelde webshop qua veiligheid, privacy en consumentenrecht aan de juridische eisen die de Nederlandse wet hieraan stelt. Dit stelt u tevens in staat om uw webshop te voorzien van een gerenommeerd thuiswinkel-keurmerk. Denk hierbij aan de keurmerken van Thuiswinkel Waarborg en Webshop Keurmerk. Hiermee straalt u vertrouwen uit naar uw klanten waardoor zij zich nog meer op hun gemak voelen!
Technische vereisten

Een belangrijke eigenschap van een goede webwinkel is dat hij toegankelijk is voor klanten. Dit betekent dat klanten op ieder moment, vanaf iedere locatie uw webwinkel moeten kunnen bereiken. De webshops die wij ontwikkelen zijn zonder problemen te bekijken op smartphones, tablets, laptops en desktop-computers. De officiële benaming hiervoor is Responsive Webdesign.

Wanneer u een webshop door ons heeft laten ontwikkelen dan kunt u er voor kiezen om de webhosting door derden te laten verzorgen. Zaken waar u dan tegen aanloopt zijn de domeinnaamregistratie, de jaarlijkse domeinnaamverlengingen en het onderbrengen van de webshop op een internetserver die aan de juiste technische eisen moet voldoen.

U kunt ons al die zorgen uit handen laten nemen. Tegen een kleine jaarlijkse vergoeding is uw webshop veilig ondergebracht op onze eigen internetservers. Tevens zijn dan de ontwikkelde software en de benodigde hardware exact op elkaar afgestemd wat resulteert in een betere gebruikservaring. Eventuele technische problemen kunnen door ons snel en accuraat worden opgelost.

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP:
klik hier

Copyright ©2001- Stokkink Interactive Media